fbpx

Dobrodošli u centar Upoznaj Sebe

Naša misija

Psihoterapeuti iz centra za psihoterapiju Upoznaj Sebe posvećeni su pružanju najvišeg kvaliteta usluge našim klijentima. Naša misija je da podignemo svest o važnosti očuvanja mentalnog zdravlja, kao i Vama da pružimo profesionalnu terapiju koja je dostupna svima, pristupačna i praktična – tako da svako ko se bori sa izazovima može dobiti pomoć bilo kad i bilo gde.

Naši terapeuti

Dr Branka Mandić

Moje ime je Branka, završila sam medicinski fakultet i specijalizaciju na psihijatriji, pored toga sam licencirani psihoterapeut već 20 godina. Tokom mog profesionalnog rada, pomogla sam odraslima, mladima, tinejdzerima i parovima. Ukoliko imate tegobe poput depresije, anksioznosti, napadi panike, stres, problemi u porodici ili ste izgubili nekog bliskog u svom životu, nemojte da čekate, kontaktirajte nas. Svako od nas ima snagu u sebi da promeni svoj život ili krene ispočetka, moja uloga u Vašem životu je da Vas podržim na Vašem putu i da prepoznam i iskoristim Vašu unutrašnju snagu da Vam pomognem da donesete promene u svoj život. Okruženje koje stvaram tokom naše seanse je slobodno, sigurno, empatično i tokom naše seanse nema osudjivanja. Moj pristup Vama je individualizovan, prema Vašim potrebama. Oblast psihoterapije kojim se bavim preko 15 godina je transakciona analiza. Velik je korak odlučiti da započnete proces psihoterapije, čak i kada donesete odluku kojem psihoterapeutu da se obratite, budite slobodni da se predomislite, otvoreno komunicirajte sa mnom ukoliko smatrate da Vam ja ili moj pristup ne odgovara, a ja ću dati sve od sebe da Vam pomognem da pronadjete podršku koja Vam odgovara. Ovaj proces se odnosi na to da budete sigurni da imate ono što vam je potrebno, tako da ohrabrujem otvorenu, iskrenu komunikaciju.

Aleksandra Ilić

Moje ime je Aleksandra, diplomirala sam na filozofskom fakultetu - smer psihologija, i licencirani sam psihoterapeut već 8 godina. Tokom ovih 8 godina, radila sam sa klijentima na problemima poput: anksioznosti, depresija, OKP (opsesivno kompulsivni poremećaj), zloupotreba alkohola i opijata, rad na samopouzdanju, problemi u porodici, i drugo. Oblast u kojoj sam specijalizovana je geštalt terapija i moj pristup klijentima i procesu psihoterapije je da zajedno radimo na tome da dostignemo ciljeve klijenta i očekivanja od psihoterapije, kao i da im pomognem da postanu autentična verzija sebe. Konflikti, unutrašni ili sa drugima, ili bolne situacije mogu učiniti da se osećamo depresivno, anksiozno, emocionalno iscrpljeno i zbunjeno oko toga kako da nastavimo. Sjajna vest je da hrabrim radom na sebi možete prebroditi teška vremena i nastaviti život sa više blagostanja i nade.

Jovana Jovanović

Zdravo! Ako ovo čitaš, na pravom si mestu! Moje ime je Jovana, diplomirala sam psihologiju 2017. godine i trenutno sam završna godina edukacije za psihoterapeuta i psihoterapeut pod supervizijom. Ako smatraš da psihoterapija tebi ne može da pomogne, ako nisi zainteresovan/na za “tradicionalnu” psihoterapiju iz bilo kog razloga: skeptični ste, loše iskustvo u prošlosti ili misliš da se tebi/tvojoj porodici ne može pomoći, kontaktiraj nas! Terapija je za sve! I u redu je da nisi u redu, u redu je da se osećaš loše i, ako ne vidiš izlaz, javi nam se, mi smo tu da ti pomognemo! Kod mene na seansama pokušaću da ti pokažem da svi ovi simptomi koje osećaš su samo pokazatelj da ne živiš svoj život na način na koji ti želiš, postavićemo tvoje ciljeve i potrudićemo se da ih sve ostvarimo kroz ovaj proces. Veoma mi je bitno da se osećaš slobodno, opušteno u razgovoru sa mnom i da to bude iskren razgovor, bez osudjivanja. Kontaktirajte nas, ukoliko želite da preuzmete inicijativu! Nadam se da ćemo se uskoro videti!